Goedkoop je auto laten poetsen

Wiki Article

Jouw bolide staat daar maar zonder glans voor je huis? Wij poetsen je bmw van links tot rechts tot elk deel weer glimt. Iets dat je Mazda faal eruit doet zien komt door het weer, de weersinvloeden geven de ooit glimmende verschijning een doffe gloed. Wij zetten ons compleet in zodat dat de sublieme glans die je bolide voorheen had nogmaals naar voren komt. Voor het mooiste uitkomst zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Met sterke middelen en de grootste zorg krijg je de auto weer in spraakmakende staat terug. Zie op onze bedrijfswebsite enkele voor en na foto's om jezelf te overtuigen. Binnenkort staat er dan weer een fraai stralende wagen voor je woning waar je graag naar kijkt.

Zodra je in de auto stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutelbos en er zit een kras in je lak. Een hele boel krassen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je auto af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Een krasvrije autolak door onze polijstbehandeling geeft je vierwieler weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Valt jouw oog ook op al die glimmende auto's die glimmen in het licht van de zon of onder straatverlichting? Dat je een nieuwsblad aan het bestuderen bent en zoiets hebt van ik zou willen dat die bij mijn voordeur stond? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw heilige koe er net zo mooi van worden, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een aanvullende ondersteunende laag over je bestaande lak heen welke enkele jaren blijft werken. Alvorens de glas-coating op de heilige koe kan worden gepoetst behoort de vierwieler eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt de gel blijven zitten. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een blinkende Audi rondrijdt.

Bovendien de binnenzijde van je auto kunnen we compleet schoonmaken zodat je weer met een goed gevoel de auto in stapt. Wij maken werk van het gehele interieur, de zetels en dashboard tot de vloer aan toe. Als je de Kia al een geruime tijd hebt is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. En weet je nog hoe zalig het interieur rook toen je je Mercedes net nieuw had gekocht? Wij maskeren de bijgekomen geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer lekker geurt.

Je kan bij ons ook een pakket kopen, dan maken we je auto van binnen en buiten schoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Ook kan je zelf prefereren om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze services aan voor alle mensen met een auto of bus. Nadat je jouw auto brandschoon kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons als voorbeeld bij je opa wilt aanprijzen. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze webpagina voor meer inlichtingen.

Ben je minder blij geworden met je Merdedes omdat deze er niet zo blinkend bij staat? Wij poetsen je honda van links tot rechts tot elk deel weer glimt. De weersbeïnvloedingen doen je renault geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een wasbeurt te geven. Wij stoppen al onze liefde erin zodat dat de machtige glans die je auto voorheen had weer terug komt. Voor het fraaiste resultaat zullen we de bovenste laag weer als nieuw maken. Ons team is altijd trots op het eindresultaat, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven de grootste zorg aan je bolide. Zie op onze webpagina enkele voor en na afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In volle pas komen de buren naar je toe met de vraag of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het ondertussen wel, je rijd naar de verjaardag van je vriendin en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Een hele bos krassen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is een akilig ogenblik en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een sprankelende vierwieler te rijden is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krassen, maar daar hebben we een andere methode voor. Een prima autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem bij de autodealer voor het eerst had gezien. En uiteraard die kleur, compleet opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die glimmende kleuren van een vierwieler? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo hard glimt de laklaag. Dit wordt verkregen met glas-coating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw auto kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glas-coating is een niet opvallende laag over de huidige lak heen, dit geeft vele jaren extra bescherming aan je bolide. Wat nodig is, is dat de heilige koe eerst tot in de details gewassen moet zijn anders wilt de gel niet blijven zitten. Na deze behandeling valt het vuil en regen er probleemloos van af, je auto blijft spik en span.

Wil je het interieur van je voertuig laten reinigen zodat deze aangenaam is om in te zitten? Leren stoelen verkrijgen hun originele kleur en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo fatsoenlijk of als je net de sleutels hebt verkregen. Als je de Ford al een langere tijd hebt is deze een stuk vuiler als dat je zal willen. Als je je opa gaat ophalen dan is het een blamage als die een smerige autorit krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer te zien is. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Ford lekker geuren, spijtig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle onprettige geurtjes die in het auto interieur zitten verstopt halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je bestelbus geheel van binnen en buiten fatsoenlijk te laten maken bieden we ook pakketten aan. Neem als voorbeeld bij ons Het ‘Basis detailing’ pakket af. Tevens is het best slim om meerdere pakketten in te zetten, dan ben je in Klik hier 1 keer klaar. Je kan bij ons alle kanten op, elke auto of bestelwagen die we krijgen knappen we aan de binnen en buitenkant in z'n geheel op. Nadat je jouw bestelbus fatsoenlijk hebt terug gekregen weten wij het enorm te waarderen als je ons als voorbeeld bij je buurman wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef onze webpagina een bezoek zodat je nog veel meer voorlichtingen kan verkrijgen.

Report this wiki page